top of page
Uitnodiging Molenfeesten web 20232.png
Molenfeesten                   

Sinds 1986 organiseren de molenbewoners Molenfeesten in de Molen van Rotselaar. Ieder jaar tijdens het weekend na 15 augustus.

Aan de oevers van de Dijle valt veel te beleven. Kom naar de Molenfeesten genieten van leuke activiteiten, lekker eten & drinken en goed gezelschap!

zaterdag & zondag
19 & 20 augustus 202
3

Schrijf je in voor de brunch

via deze link.

Rondleidingen

Tijdens de molenfeesten kan je tijdens een rondleiding kennis maken met alle facetten van de Molen van Rotselaar.

Een belleman of bellemadam kondigt de volgende rondleiding aan. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. 

Animatie

Kinderschmink, volksspelen, eendjes vissen, kanovaren op de Dijle, huifkartochten, ... animatie voor groot en klein op onze Molenfeesten. Voor muziek zorgen vrijwillige muzikanten terwijl we hun honger en dorst stillen. Wie zijn beste noten wil laten horen op de volgende molenfeesten, neemt best contact met ons. 

Eten en drinken

De hongerigen voeden en de dorstigen laven: dat doen we op de Molenfeesten. Dit jaar serveren we pizza's en pannenkoeken, maar ook wie enkel een spuitwatertje, wijntje of biertje drinkt kan hiervoor bij ons terecht. In de zon of de schaduw van de boomgaard, of de feesttenten voor als het toch nog eens zou durven regenen. Op zondagmorgen is er eerst de brunch waarvoor je moet inschrijven: 016 44 69 79 of www.tinyurl.com/molenfeesten2022 

bottom of page